مراحل ترخیص دستگاه ضبط دی وی ار از گمرک

ترخیص دستگاه ضبط دی وی ار-اگر از صاحبین شرکت های تجاری هستید و در حوزه های بین المللی فعالیت دارید، حتما می دانید که ترخیص کالا درستگاه ضبط و ترخیص قطعات لوازم برقی از گمرک چه فرآیند مهم و دشواری می باشد.

فرآیند ترخیص کالا برای هر کالایی متفاوت بوده و نیازمند رعایت یک سری نکات مهم و قوانین می‌باشد که لازم است با آن‌ها آشنا باشید. در این مطلب شما را با مراحل ترخیص دستگاه ضبط دی وی از از گمرک آشنا می‌کنیم.

دریافت پروفرما و پکینگ لیست از فروشنده خارجی

اولین و مهم‌ترین اقدامی که ترخیص کار دستگاه ضبط دی وی ار در گمرک باید انجام دهد، گرفتن  پروفرما و پکینگ لیست از فروشنده خارجی است. وجود این دو سند برای ترخیص کالا ضروری است و تاثیر زیادی در  ترخیص کالا دارد.

پروفرما یک پیش فاکتور است که فروشنده بعد از نهایی شدن معامله آن را صادر می‌کند و به خریدار تحویل می‌دهد که شامل اطلاعاتی چون نام و آدرس فروشنده و خریدار، مقدار و تعداد کالا می‌باشد. در پکینگ لیست هم اطلاعات مربوط به محموله مانند وزن خالص و ناخالص، حجم، تعداد، کشور مبدا و مقصد محموله و… درج می‌شود.

اخذ مجوز ثبت سفارش بازرگانی از سامانه جامع تجارت (NTSW)

یکی دیگر از ملزومات واردات و ترخیص دستگاه ضبط دی وی ار از گمرک، گرفتن مجوز ثبت سفارش کالا از سازمان توسعه و تجارت می‌باشد. به منظور اخذ مجوز ثبت سفارش باید به سامانه جامع تجارت ایران مراجعه کنید.

مدارک لازم جهت دریافت مجوز ثبت سفارش:

  • کارت بازرگانی
  • اصل پروفرما
  • کارت عضویت وزارت بازرگانی
  • نام مرز ورودی و گمرک مقصد

بیمه کردن کالا و هماهنگی جهت بازرسی در مبداء و مقصد

ترخیص کار دستگاه ضبط دی وی ار از گمرک باید حتما محموله را بیمه کند. بهترین بیمه، بیمه باربری است‌‌. خطرات تحت پوشش بیمه باربری شامل موارد زیر است:

  • غرق شدن کشتی
  • آتش سوزی و انفجار
  • سقوط هواپیما
  • سیل و زلزله

وجود بیمه‌نامه در هنگام بازرسی دستگاه ضبط DVRکارگشاست و به خروج راحت‌تر آن از گمرک کمک می‌کند.

تشکیل پرونده جهت تخصیص ارز و حواله بانکی

چهارمین مرحله برای ترخیص کردن دستگاه ضبط DVR از گمرک تشکیل پرونده برای دریافت ارز و حواله بانکی می‌باشد‌. مدارک لازم برای دریافت حواله از بانک عبارت اند از:

  • کپی پروفرما
  • بیمه نامه و رسید پرداخت حق بیمه
  • اصل کارت بازرگانی و تصویر آن
  • گواهی مودیان مالیاتی و درخواست کتبی در سربرگ شرکت با ذکر جزئیات.

ثبت اظهار گمرکی (دور اظهاری کالا) از طریق سامانه EPL

یکی از موارد ضروری برای ترخیص دستگاه ضیط دی وی ار از گمرک تنظیم اظهارنامه کمرگی است. طبق ماده 59 بدون اظهارنامه گمرکی امکان ترخیص کالا وجود ندارد.

اظهار نامه گمرکی باید توسط مالک محموله یا نماینده قانونی او (ترخیص کننده دستگاه ضبط دی وی ار  از گمرک)  در سامانه EPLتنظیم شود‌. اظهارنامه را به صورت دقیق و با صداقت تکمیل نمایید. چون در صورتی که گمرک تشخیص دهد اطلاعات غیرواقعی و نادرست است صاحب کالا را جریمه ‌می‌کند.

بیشتر بخوانید :  سامانه EPL گمرک چیست ؟

کنترل گمرک، آخرین سد ترخیص دستگاه ضبط دی وی ار از گمرک

مرحله آخر واصلی برای ترخیص کالا کنترل گمرکی است. که شامل دو بخش مهم می‌باشد‌. در بخش اول متخصصین و کارشناسان گمرک اسناد و اظهارنامه‌های شما را بررسی می‌کنند و در صورت تایید شماره ارزیابی در اظهارنامه ثبت می‌گردد و سند ترخیص کالا برای شما صادر می‌شود.

در مرحله دوم بعد از دریافت سند ترخیص باید جهت دریافت پروانه خروج به صندوق صدور پروانه مراجعه نمایید. سپس با ارائه اسناد و مدارک تایید شده به دفتر کل انبار‌ها و واحد خدمات می‌توانید مجوز بارگیری را دریافت نمایید و نسبت به انتقال محموله به مقصد اقدام کنید.

 تعرفه گمرکی ترخیص دستگاه ضبط دی وی ار از گمرک

برای واردات هر نوع کالایی به کشور یک کد تعرفه 8 رقمی به آن اختصاص داده می‌شود که گویای مشخصات کالا می‌باشد. کد تعرفه ترخیض  دستگاه ضبط دی وی ار از گمرک برابر 8525800 است.

نحوه دریافت کد تعرفه گمرکی ترخیص دستگاه ضبط DVR از گمرک، با مراجعه به کتاب قوانین و مقررات واردات و صادرات یا ثبت درخواست در دفتر تعیین تعرفه گمرک می باشد.

سوالات متداول در مورد ترخیص کالا از گمرک

مدت زمان ترخیص دستگاه ضبط دی وی ار از گمرک چقدر است؟

مدت زمان ترخیص دستگاه ضبط دی وی ار از گمرک به مسیر گمرکی که در آن قرار می‌گیرد بستگی دارد.به طور کلی کالاها پس از ورود به گمرک جهت ارزیابی، وارد یکی از سه مسیر سبز، زرد و قرمز گمرکی می‌شوند. ترخیص کالایی که وارد مسیر قرمز گمرکی شده است نسبت به ترخیص کالا در مسیر سبز به زمان بیشتری نیاز دارد.

هزینه ترخیص  دستگاه ضبط دی وی ار از گمرک چقدر است و شامل چه مواردی می‌شود؟

  • هزینه های بارگیری و تخلیه کالاها
  • باربری و انبارداری گمرک
  • حقوق ورودی گمرک
  • مالیات های ورودی کالاهای خارجی
  • صفافی، تعرفه آزمایشگاهی
  • کارشناسی کالا

آیا ترخیص دستگاه ضبط DVR از گمرک بدون کارت بازرگانی  امکان پذیر است؟

شما بدون داشتن کارت بازرگانی هم می‌توانید اقدام به ترخیص کالا نمایید. یعنی در واقع اگر شما کارت بازرگانی ندارید باید ترخیص کالای خود را به شرکت‌های ترخیص کالا بسپارید.

به این ترتیب از کارت بازرگانی آن شرکت برای ترخیص دستگاه ضبط دی وی از از گمرک استفاده می‌شود و تمام کالاهای وارد شده به نام دارنده کارت بازرگانی وارد می‌شوند و تمامی عوارضات و مالیات ها نیز به نام او صادر می شود.

واردات کالا

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *